Facebook Instagram Linkedin
Home / Aanbod / Basisschoolkind / VakantiePRET voor kinderen en jongeren met een beperking

VakantiePRET voor kinderen en jongeren met een beperking

20 juli, 2021-13:30 - 16:00

Kinderen buiten spelen op houten klimrek

Iedereen vindt het fijn om in de lange zomervakantie een uitstapje te maken, maar als je een beperking hebt is het vaak lastiger dit te organiseren. Sport-Z vindt dat sporten en bewegen toegankelijk moet zijn voor íedereen, ook als je een beperking hebt. Daarom introduceert zij deze zomervakantie VakantiePRET, drie leuke sportdagen speciaal voor deze kinderen/jongeren, waarbij een plezierige succeservaring voorop staat. De eerste dag is al geweest.
De eerstvolgende dag is dinsdag 20 juli  (13.30-16.00 uur). Dan staat er een Sportroulette op het programma in sportcomplex De Meent. Bij deze activiteit ga je in kleine groepjes verschillende sporten uitproberen. Op het programma staan onder andere rolstoelbasketbal en judo, deze activiteit is goed rolstoeltoegankelijk. De laatste dag is op dinsdag 27 juli (zie verderop bij Aanbod).
De kosten bedragen € 5,- per activiteit, betalen gebeurt op de dag zelf. Wie eerst meer informatie wil kan klikken op onderstaande link of contact opnemen met Madeleine Stoop via m.stoop@sport-z.org of 061149728.

meer informatie en/of inschrijven

Gegevens

Datum:
20 juli, 2021
Tijd:
13:30 - 16:00
Kosten:
€5
Site:
https://www.sport-z.org/vakantiepret

Locatie

Sportcomplex de Meent Bauerfeind
Terborchlaan 301 1816 MH

Organisator

Sport-Z
E-mail:
info@sport-z.org
Bekijk de site van Sport-Z