Facebook Instagram Linkedin
Home / Actueel / Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

buiten voetballende kinderen

Er is weer van alles te doen in de meivakantie! Die begint op zaterdag 30 april en duurt tot en met zondag 8 mei. Klik op de links hieronder voor alle informatie en om je aan te melden. Jij doet toch ook mee? (Check dit bericht steeds voor updates!)

De Sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren diverse leuke en sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren in de meivakantie! Expeditie Games, diverse sportclinics (waaronder voetbal, dans, judo), Dreumesinstuif, Freddy's Fit Peutergym, Ice Games en nog veel meer. De kosten variëren van €0,00 tot €4,50 en vaak kun je met je AlkmaarPas tegoed betalen. Via de roze link krijg je alles in één overzicht met alle informatie, ook om je aan te melden. Na de meivakantie staat de Avondvierdaagse (16 t/m 19 mei) op het programma, ook die vind je in het overzicht, en ook daarvoor kun je je al opgeven. Je vindt alles ook op www.alkmaaractief.nl/activiteiten.

Stichting Sport-Z organiseert VakantiePRET; een sportieve ochtend en middag voor kinderen en jongeren met een beperking op 29 april en 4 mei.

De jeugdagenten van politie Alkmaar Noord organiseren een spannende 'hunt'! Let op: aanmelden t/m 22 april!!

In het Stedelijk Museum in Alkmaar zijn deze meivakantie veel leuke kinderactiviteiten (gratis!) zoals een scraperbord maken, het mysterie van het Verdwenen Doek oplossen en je eigen landschap schilderen.

Het buitenbad van Zwembad De Hoornse Vaart opent op vrijdag 29 april (tenzij het slecht weer is) en pakt uit met gratis animatie, een gevarieerd aquafitnessprogramma én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.

Neem een kijkje op de site van Kidsproof (Kop van Noord-Holland) voor meer uitjes en workshops; eventuele kosten staan erbij vermeld.

Ander nieuws

Webinar 'Kinderen van ouders met een psychische kwetsbaarheid'

Als één of beide ouders psychische of verslavings-problemen heeft, heeft dat vaak veel invloed op...

Kerstvakantie activiteiten voor de Alkmaarse jeugd!

Deze kerstvakantie organiseren de sportregisseurs van Alkmaar Sport weer heel veel leuke, sportieve activiteiten waar...

Pietengym in De Meent!

Op vrijdag 2 december organiseert Alkmaar Sport de eerste editie van Alkmaar Sport Pietengym voor...

Gratis Free Style Voetbal clinic

Ben je tussen de 10 en 15 jaar en wil je een supergave gratis freestyle...
1 2 3 85
bekijk alle berichten