Facebook Instagram Linkedin
Home / Actueel / Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

buiten voetballende kinderen

Er is weer van alles te doen in de meivakantie! Die begint op zaterdag 30 april en duurt tot en met zondag 8 mei. Klik op de links hieronder voor alle informatie en om je aan te melden. Jij doet toch ook mee? (Check dit bericht steeds voor updates!)

De Sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren diverse leuke en sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren in de meivakantie! Expeditie Games, diverse sportclinics (waaronder voetbal, dans, judo), Dreumesinstuif, Freddy's Fit Peutergym, Ice Games en nog veel meer. De kosten variëren van €0,00 tot €4,50 en vaak kun je met je AlkmaarPas tegoed betalen. Via de roze link krijg je alles in één overzicht met alle informatie, ook om je aan te melden. Na de meivakantie staat de Avondvierdaagse (16 t/m 19 mei) op het programma, ook die vind je in het overzicht, en ook daarvoor kun je je al opgeven. Je vindt alles ook op www.alkmaaractief.nl/activiteiten.

Stichting Sport-Z organiseert VakantiePRET; een sportieve ochtend en middag voor kinderen en jongeren met een beperking op 29 april en 4 mei.

De jeugdagenten van politie Alkmaar Noord organiseren een spannende 'hunt'! Let op: aanmelden t/m 22 april!!

In het Stedelijk Museum in Alkmaar zijn deze meivakantie veel leuke kinderactiviteiten (gratis!) zoals een scraperbord maken, het mysterie van het Verdwenen Doek oplossen en je eigen landschap schilderen.

Het buitenbad van Zwembad De Hoornse Vaart opent op vrijdag 29 april (tenzij het slecht weer is) en pakt uit met gratis animatie, een gevarieerd aquafitnessprogramma én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.

Neem een kijkje op de site van Kidsproof (Kop van Noord-Holland) voor meer uitjes en workshops; eventuele kosten staan erbij vermeld.

Ander nieuws

De vele activiteiten van Sport-Z

Sport-Z organiseert elke woensdagmiddag SportFUN voor kinderen van 6 tot 14 jaar. SportFUN-lessen zijn bedoeld...

Week voor de Gezonde Jeugd

Tijdens de Week voor de Gezonde Jeugd - 12 tot en met 17 juni -...

Voetbal Buurtbattles in Alkmaar

Straatgeluid en Alkmaar Sport organiseren de voetbal Buurtbattles in Alkmaar. Doe je mee? Je kunt...

De Week van de Jonge Mantelzorger

Deze week (1 t/m 7 juni) is het de Week van de Jonge Mantelzorger. In...
1 2 3 106
bekijk alle berichten