Facebook Instagram Linkedin
Home / Actueel / Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

Allerlei leuke (sport)activiteiten in de meivakantie!

buiten voetballende kinderen

Er is weer van alles te doen in de meivakantie! Die begint op zaterdag 30 april en duurt tot en met zondag 8 mei. Klik op de links hieronder voor alle informatie en om je aan te melden. Jij doet toch ook mee? (Check dit bericht steeds voor updates!)

De Sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren diverse leuke en sportieve activiteiten voor kinderen en jongeren in de meivakantie! Expeditie Games, diverse sportclinics (waaronder voetbal, dans, judo), Dreumesinstuif, Freddy's Fit Peutergym, Ice Games en nog veel meer. De kosten variëren van €0,00 tot €4,50 en vaak kun je met je AlkmaarPas tegoed betalen. Via de roze link krijg je alles in één overzicht met alle informatie, ook om je aan te melden. Na de meivakantie staat de Avondvierdaagse (16 t/m 19 mei) op het programma, ook die vind je in het overzicht, en ook daarvoor kun je je al opgeven. Je vindt alles ook op www.alkmaaractief.nl/activiteiten.

Stichting Sport-Z organiseert VakantiePRET; een sportieve ochtend en middag voor kinderen en jongeren met een beperking op 29 april en 4 mei.

De jeugdagenten van politie Alkmaar Noord organiseren een spannende 'hunt'! Let op: aanmelden t/m 22 april!!

In het Stedelijk Museum in Alkmaar zijn deze meivakantie veel leuke kinderactiviteiten (gratis!) zoals een scraperbord maken, het mysterie van het Verdwenen Doek oplossen en je eigen landschap schilderen.

Het buitenbad van Zwembad De Hoornse Vaart opent op vrijdag 29 april (tenzij het slecht weer is) en pakt uit met gratis animatie, een gevarieerd aquafitnessprogramma én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.

Neem een kijkje op de site van Kidsproof (Kop van Noord-Holland) voor meer uitjes en workshops; eventuele kosten staan erbij vermeld.

Ander nieuws

Gezonde School

Met de aanpak Gezonde School zorgt een school voor blijvende en vanzelfsprekende aandacht voor een...

De Kindertelefoon bestaat 40 jaar

Al veertig jaar bellen kinderen met De Kindertelefoon over al hun vragen en problemen rond...

Omgaan met pubers

Wat gaat er allemaal in het hoofd van je puber om? Hoe voorkom je ruzie...

RCO de Hoofdzaak zoekt ervaringsdeskundige

Ben jij tussen de 16 en 27 jaar en woon je in Alkmaar? Weet jij...
1 2 3 71
bekijk alle berichten