Facebook Instagram Linkedin
Home / Actueel / Budgetvriendelijke vakanties/zomeractiviteiten 2022

Budgetvriendelijke vakanties/zomeractiviteiten 2022

Gezin dat blij in het water springt

CHECK DIT OVERZICHT STEEDS VOOR UPDATES!

Alkmaar Pas  Voor kortingen op allerlei musea, winkels, uitjes etc.
Alkmaar Actief  Het sportactiviteiten-overzicht van Alkmaar Actief biedt heel veel verschillende activiteiten (vaak gratis) voor alle leeftijdsgroepen in alle wijken en dorpen van de gemeente Alkmaar. De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in samenwerking met de lokale sportaanbieders deze zomervakantie een Beweegprogramma voor de Alkmaarse jeugd: 17 augustus is er voor de kinderen van 6-12 jaar een water- en luchtkussenspektakel, 24 augustus kunnen zij meedoen aan Levend Zomer Stratego, en 25 augustus zijn de straatsporten. Ook aan de allerkleinsten (1-5 jaar) is gedacht: 26 augustus is er een Dreumesinstuif. Een uitgebreid overzicht van deze en andere activiteiten is te vinden op www.alkmaaractief.nl
Alkmaar Sport Kom gezellig naar de leuke pleinactiviteiten in Vroonermeer op de maandagen 15 en 22 augustus (aanmelden niet nodig, iedereen mag langskomen!).
Artiance Op twee woensdagochtenden in de zomervakantie, te weten 17 en 24 augustus van 09:30-12:3 uur, zijn alle kinderen van 6 tot 13 jaar welkom om te komen experimenteren met de kunsten in ons huis, tijdens Artiance Zomer LAB
Bibliotheek Kennemerwaard  Iedere woensdag BiebStart-ochtenden voor kinderen van 0-4 jaar.
Hoornse Vaart Zwembad Van zaterdag 16 juli tot en met zondag 28 augustus pakt Zwembad Hoornse Vaart uit met gratis animatie, een gevarieerd aquafitnessprogramma, extra zwemlessen én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.
Hortus Alkmaar Het hele seizoen (28-4 t/m 30-10-2022), op iedere dag behalve maandag, kunnen kinderen die 6 – 12 jaar zijn en die aardig kunnen lezen, onder begeleiding van een volwassene een spannende Kinderspeurtocht doen in de tuin van Hortus Alkmaar.
Jol Alkmaar Verschillende activiteiten in diverse wijken in Alkmaar van maandag 15 augustus t/m vrijdag 26 augustus 2022.
Jij hoort erbij Veel leuke activiteiten deze zomer (dagje dierentuin, zwemmen, paintballen) niet alle data zijn al bekend, hou de website in de gaten! Klik HIER voor meer info hoe het werkt en aanmelden.
Kidsproof Kop van Noord-Holland  Vele mogelijkheden, leuke tips. Er zit vast iets bij wat bij jouw budget past.
MEE Vakantiewijzer Hier vind je verschillende bungalowparken, logeeropvang, gasterijen voor kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.
Sport-z.org.VakantieFUN; De inschrijving voor de zomervakantie 2022 is gesloten. Bij vragen neem contact op met Hester Zwart (h.zwart@sport-z.org of 06-52493264) of Thomas Botman (t.botman@sport-z.org of 06-25326288)
Speeltuinen Alkmaar e.o. Een overzicht.
Stadskids Alkmaar Check deze site voor de laatste updates van de leukste uitjes.
Uit met Kinderen  Vul als plaatsnaam Alkmaar in en je ziet een lijst met musea, speeltuinen, klimcentra zwembaden, kanoverhuur, dierenparken en meer.
Vakantie met Kinderen  Hier lees je hoe je met een beperkt budget toch een geweldige kindervakantie kunt hebben.
Heppie Vakanties en Weekenden Heppie Vakanties & Weekenden van stichting Het Vergeten Kind vinden het hele jaar door plaats, en is speciaal voor kinderen van 6 tot en met 18 jaar die er om verschillende redenen niet zomaar tussenuit kunnen. Omdat er geen geld voor is, of omdat ze een stoornis of achterstand hebben waardoor extra begeleiding bij het spelen nodig is. Ook zijn er begeleide gezinsvakanties.
Wijkcentrum Mare Nostrum  Elke woensdagmiddag Kidsfun van 15:00-16:00 uur; creatieve activiteiten voor kinderen van 4-12 jaar. Zie hier het verdere zomerprogramma.
Check HIER voor de info van de overige wijkcentra in Alkmaar.
Check HIER voor de info van de diverse tiener-centra in Alkmaar; hou hun social media in de gaten voor zomeractiviteiten.

Ander nieuws

De Media Ukkie Dagen

De Media Ukkie Dagen van 24 tot en met 31 maart zijn hét moment om...

'Ook mijn plek' documentaire nu in Alkmaar te zien

Op 21 maart 2023 – de Internationale Dag Tegen Racisme en Discriminatie – is het...

Centering Pregnancy

Centering Pregnancy is een manier van verloskundige zorg waarbij je in plaats van individuele afspraken...

Online ondersteuning voor zwangere vrouwen uit Eritrea

Speciaal voor zwangere vrouwen uit Eritrea is er de mogelijkheid om kosteloos deel te nemen...
1 2 3 99
bekijk alle berichten