Facebook Instagram Linkedin
Home / Jeugdhulp

Jeugdhulp

Voor jongeren

Jeugd- en gezinscoaches ondersteunen gezinnen waar het niet goed loopt. Er is ook een speciaal team voor jongeren van 16 jaar en ouder. De coach luistert, geeft advies en gaat samen met jou op zoek naar een oplossing die passend is. Daarbij kijkt de coach ook wat jij, eventueel samen met anderen die bij jouw gezin betrokken zijn, zelf kan doen om bij te dragen aan een oplossing.

Meer informatie over de jeugd-en gezinscoaches en het aanvragen van ondersteuning. 

Voor gezinnen

Jeugd- en gezinscoaches ondersteunen gezinnen waar het niet goed loopt, bijvoorbeeld omdat ouders de grip op hun kinderen kwijt zijn, door ruzie, verslaving of schulden. Ze zijn er ook voor kinderen en jongeren tot 18 jaar die niet lekker in hun vel zitten en kinderen met lichte tot ernstige verstandelijke, lichamelijke, psychiatrische of psychosociale problemen en/of met een chronische ziekte. 
Voor de jeugd- en gezinscoach is de vraag van jouw kind en je gezin leidend. De coach luistert, geeft advies en gaat samen met jou op zoek naar een oplossing die passend is. Daarbij kijkt de coach ook wat jij, eventueel samen met anderen die bij jouw gezin betrokken zijn, zelf kan doen om bij te dragen aan een oplossing.

Meer informatie over de jeugd-en gezinscoaches en het aanvragen van ondersteuning. 

Cliëntondersteuning

Het is altijd mogelijk iemand mee te nemen naar een gesprek, wij juichen dit zelfs toe omdat belangrijke personen die jou goed kennen soms goede tips hebben en weten wat jou kan helpen. Dit kan ook een cliëntondersteuner zijn.

Ze of op dezelfde rivieren doodende af bestuurd. Aantal velden afzien al zoodat en nu

Onze professionals

Wij willen ervoor zorgen dat ouders zélf verder kunnen
Jelko van Riet
Jeugd - en gezinscoach
Wij bieden begeleiding en ondersteuning aan ouders en/of kinderen bij complexe vragen of gezinsproblemen en maken samen een gezinsplan.
LEES MEER
Maak je wensen bekend, we willen hier zo goed mogelijk bij aansluiten
Ietske de Bray
Jeugdverpleegkundige 0-12 jaar
Binnen de Jeugdgezondheidszorg (0-18 jaar) volgen wij als verpleegkundigen de gezondheid en ontwikkeling van kinderen van 0 tot 12 jaar.
LEES MEER
Ouders weten meestal heel goed hoe je iets kunt aanpakken
Karin Wevelkate
Opvoedadviseur
Wij bespreken met ouders alledaagse opvoedvragen die hen op het moment bezig houden.
LEES MEER
We maken samen een plan om tot een oplossing of verlichting van de problemen te komen
Nisa Kaag
Maatschappelijk werker
Iedereen heeft wel eens momenten waarop alles te veel lijkt of waarin je allerlei belangrijke beslissingen moet nemen.
LEES MEER