Facebook Instagram Linkedin
Home / Aanbod / Baby / Ouder en kind-inloop

Ouder en kind-inloop

dreumes aan het spelen

In Alkmaar wordt op diverse plekken een Ouder en kind-inloop georganiseerd. Deze bijeenkomsten zijn gratis en aanmelden is niet nodig.

In buurthuis De Wachter (Oudorperdijkje 65) kunnen ouders met kinderen van 0-4 jaar terecht voor een gezellige ochtend bij Spel inloop.
Spel inloop vindt elke woensdag van 9.30 tot 11.00 uur plaats. Ouders met kinderen 0-4 jaar zijn welkom om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kopje koffie of thee, terwijl de kinderen spelen.

Samenspel is een bijeenkomst in wijkcentrum Mare Nostrum (Arubastraat 2) voor ouders en kind van 1-3 jaar. Tijdens de bijeenkomst gaan ouders samen met hun kind spelen, knutselen, muziek maken, sporten en bewegen. Samenspel vindt elke woensdag van 9.30 tot 11.00 uur plaats.
Meer informatie: scw@wcmn.nl.

De Kleine Huiskamer is een plek waar ouders elkaar ontmoeten en terecht kunnen met vragen over de opvoeding van hun kind in de leeftijd van 0-8 jaar. Ouders kunnen hier hun opvoedingservaringen delen, elkaar ondersteunen en tips geven. Om 10 uur wordt er voorgelezen.
De Kleine Huiskamer vindt elke vrijdag plaats van 9.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in wijkcentrum Overdie (van Maerlantstraat 8).
Meer informatie: 06-45003533.