Facebook Instagram Linkedin
Home / Aanbod / Basisschoolkind / VakantieFUN Meidendag

VakantieFUN Meidendag

20 oktober, 2022-09:30 - 16:00

Drie tienermeiden die aan een tafel aan het knutselen zijn met een begeleidster.

Stichting Sport-Z organiseert deze herfstvakantie in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum een vakantieFUN Meidendag. Het programma is deze dag speciaal gericht op meiden van 6 t/m 17 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum (o.a. autisme, ADHD, hechtingsproblematiek). VakantieFUN vindt plaats in sportcomplex De Meent in Alkmaar. Meiden kunnen door een ouder/verzorger aangemeld worden via www.sport-z.org/vakantiefun.

Het dagprogramma is deze VakantieFUN dag speciaal gericht op iedereen die zich als meisje identificeert. Zij kunnen tussen 9.30 en 16.00 uur meedoen aan creatieve activiteiten, dans, weerbaarheid en ‘koken met Lotte’. Gezien de specifieke behoefte van de deelnemers wordt er gedurende de dag vooral gelet op veiligheid, structuur, duidelijkheid en bekendheid. Er wordt gewerkt met kleine groepen en een centrale projectleider. De begeleiders van Sport-Z beschikken over de juiste kennis en kunde om de groep te begeleiden.

Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Aanmelden kan tot en met 16 oktober. Ouders/verzorgers van meiden die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen zich aanmelden via onderstaande link. Meer informatie kunt u ook opvragen bij Hester Zwart, via h.zwart@sport-z.org of 06-52493264.

meer informatie en/of inschrijven

Gegevens

Datum:
20 oktober, 2022
Tijd:
09:30 - 16:00
Kosten:
geen
Site:
https://www.sport-z.org/vakantiefun

Organisator

Sport-Z
E-mail:
info@sport-z.org
Bekijk de site van Sport-Z

Locatie

Sportcomplex de Meent Bauerfeind
Terborchlaan 301 1816 MH