Facebook Instagram Linkedin
Home / Aanbod / Online / Online vragenuurtje Leer kijken door de ogen van kinderen met gescheiden ouders

Online vragenuurtje Leer kijken door de ogen van kinderen met gescheiden ouders

21 september, 2023-20:00 - 21:00

logo van Villa Pinedo met tekst Villa Pinedo in blauw met illustratie van een groen dakje met roze hartje erin

Lijkt jouw kind na de scheiding ook wel eens een gesloten boek voor je? Wil je zó graag weten wat er in hem of haar omgaat, maar kom je niet tot een goed gesprek? Zijn er dingen die je zou willen weten van (je) kind(eren) maar waar je tegelijkertijd niet naar durft te vragen? Of wil je weten hoe je hem of haar kunt stimuleren met anderen te praten over de scheiding?
​​​​​​​
Schrijf je dan nu in voor dit vragenuurtje op donderdag 21 september om 20.00 uur van Villa Pinedo, dé plek voor kinderen met gescheiden ouders. Tijdens dit online uurtje kun je live vragen stellen aan twee ervaringsdeskundige jongeren van Villa Pinedo. Op deze manier krijg je een uniek inkijkje in de belevingswereld van het kind tijdens en na de scheiding. Zij vertellen je niet hoe het moet of hoort, maar delen hun persoonlijke verhalen en ervaringen met jou om meer inzicht te geven in wat er in hun hoofd en hart omgaat".

Het vragenuurtje is anoniem en er zijn geen kosten aan verbonden. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Het webinar is achteraf 2 dagen terug te kijken.

meer informatie en/of inschrijven

​​​​​

Gegevens

Datum:
21 september, 2023
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
geen
Site:
https://www.villapinedo.nl/

Organisator

Villa Pinedo
E-mail:
info@villapinedo.nl
Bekijk de site van Villa Pinedo

Locatie

Thuis online