Facebook Instagram Linkedin
Home / Aanbod / Basisschoolkind / Sparkling Games

Sparkling Games

23 september, 2023-14:00 - 17:00

kleurig outdoor speelattribuut

Sport-Z organiseert Sparkling Games. Iedereen met een (lichamelijke en/of verstandelijke) beperking is samen met familie en vrienden welkom voor een middag vol plezier en uitdagende beweegactiviteiten.
Een lichamelijke beperking kan zorgen voor motorische uitdagingen, maar daar hoef je je bij het sporten en bewegen niet door te laten weerhouden. Ook het hebben van een verstandelijke beperking hoeft de deelname aan sport- en beweegactiviteiten niet in de weg te staan. Wat er voor jou allemaal mogelijk is? Dat ervaar je bij de Sparkling Games! We bieden deze middag een laagdrempelig programma aan met diverse activiteiten.
Nodig familie en vrienden uit en neem ze mee naar dit unieke sportevenement. Jullie gaan samen ervaren wat jij ondanks je beperking allemaal kan. Ter plaatse zorgt de organisatie ervoor dat jullie plezier hebben, leuke ervaringen opdoen en nieuwe mensen ontmoeten.

Het evenement is gericht op iedereen vanaf 6 jaar (kinderen, jongeren en volwassenen). In groepjes word je langs verschillende activiteiten geleid.

Locatie: Atletiekvereniging Hylas, Sportpark de Viaanse Molen, Havinghastraat 4, Alkmaar.

meer informatie en/of inschrijven

Gegevens

Datum:
23 september, 2023
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
geen
Site:
https://sport-z.org/activiteiten/sparklinggames/

Organisator

Sport-Z
E-mail:
info@sport-z.org
Bekijk de site van Sport-Z