Facebook Instagram Linkedin
Home / Speeltuinen

Speeltuinen

Speeltuin 't Span is een veilige plek voor ieder kind. Er zijn veel speeltoestellen (ook voor rolstoelspelers), er is een waterspeelplaats en een zandbak. De speeltuin is iedere dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur.
Speeltuin OKB is een fijne leuke plek voor kinderen om te spelen. De speeltuin en het winkeltje zijn iedere dag open van 14:00 tot 17:00 uur. Op woensdag en vrijdag is het Grutochtend. Dan is de speeltuin van 10:00-12:00 uur geopend voor kinderen tot 6 jaar.
Speeltuin de Hoef is een prettige en overzichtelijke speeltuin met diverse speeltoestellen. De speeltuin is iedere dag geopend, maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15:00 tot 17:00 uur en woensdag, zaterdag en zondag van 13:30 tot 17:00 uur.     
De Jeugdhoek vind je in het hart van het dorp Koedijk. Er zijn schommels, draaimolens, glijbanen, klim- en klautertoestellen, een kabelbaan en een zandbak. Open van april tot oktober van 14:00 tot 17:00 uur. 
De Batavier is een sfeervol park waar kinderen volop kunnen spelen, klimmen en ravotten. Na het spelen kan het hele gezin nog een rondje midgetgolfen op de midgetgolfbaan.

Check vooraf de openingstijden op de site van de speeltuin die je wilt bezoeken. Deze kan afwijken in verband met (weers)omstandigheden.

Stadskids Alkmaar is een website waar kinderactiviteiten vermeld staan, die meestal georganiseerd worden op en vanuit de Alkmaarse Brede Scholen.